NVUI logo

Kunstudstillinger i Voldum-Hallen

Kunstudstillinger

Der er til stadighed udstillet kunst af forskellig art i hallen. Det er kunstudvalgets mål og ønske at fremme interessen for kunst i Voldum og lave kunstudstillinger i Voldum-Hallens udstillingslokaler for derved at berige besøgende med en kunstnerisk oplevelse. I glasmontren i indgangsområdet udstilles keramik, glaskunst, trædrejning, hobbys og andre interesser, m.v.

Du kan således altid gå på kunstudstilling i Voldum og se de fine udstillinger i Voldum-Hallen!

Når du går ind i Voldum-Hallen bliver du budt velkommen af en venlig stenskulptur med åbne arme, der er udført af Poul Mernild fra Herning og skænket af Favrskov kommunes kunstudvalg.

Ferniseringer

Afholdes den første torsdag kl. 17.00 i månederne januar, marts, maj, september og november – med skiftende udstillinger.

Ved ferniseringerne holdes der taler og udskænkes vin, venligst sponceret af Skjold Burne i Hadsten. Fra tid til anden er der også musikalske indslag. Udstilling nr. 50 begynder den 2. november 2017. Fremmødet ved ferniseringerne er fine med mellem 30 og 50 deltagere.

Kommende udstillinger      

Den 7. september 2017: Enghøjgruppen fra Hadstenområdet

Den 2. november 2017: Ina Marie Graneberg fra Aarhus

Den 4. januar 2018: Jytte Halvorsen fra Egå

Kunstudvalg

Udstillingsleder er Hans Frørup med bestyrelsesmedlemmerne Kaja Mikkelsen, Jane Eriksen, og Gudrun Paulsen. Udvalget er selvsupplerende. Kontakt gennem: tlf. 2967 1560 eller mail: frorup@privat.dk.

Nye udstillere

Der kan fås et ansøgningsskema med oplysning om vilkårene ved at kontakte Hans Frørup.